Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Ankarada Düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarında Üniversitemizi Temsil Etti

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafındanbu yıl ikincisi düzenlenen ve “Gelecekİçin Teknolojiler” temasını esas alan Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 2019, 31 Ekim – 3 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) CongresiumKongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşti. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda, verimliliğin artırılmasına katkı sağlayan teknolojik çalışmaların sergilenmesi, geniş kitlelere ulaştırılması ve farkındalıklarının oluşturulması amacıyla Atatürk Üniversitesi Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi olarak “Verimlilik için Teknoloji” ve “Teknolojinin Verimli Kullanılması” temalarıyla katılım sağladı. “Yükseköğretimde Verimlilik için Dijital Dönüşüm” çatısı altında yapılan çalışmaların tanıtımı gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi stantlarına yoğun ilginin olduğu fuarda, fuar alanını ziyaret eden T.C. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Büyükelçi Dr. Hasan DOĞAN, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu ÇOŞKUN, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif ÖZKALDI, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM, T.C.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN, SSTEK Genel Müdürü Mustafa GÜRSOY, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan ÇOMAKLI ile sektör temsilcileri, sanayi yöneticileri, vatandaşlar ve öğrenciler, Atatürk Üniversitesi birimlerinin yer aldığı stantları gezerek Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.