Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR Ofisimizi Ziyaret Etti

Yeni YÖK Vizyonu çerçevesinde bir takım ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Atatürk Üniversitesine gelen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın konuğu oldu.

Atatürk Üniversitesinin dijitalleşmesi konusunda yapılan iş birlikleri ve destek çalışmaları konusunda bilgi veren Dijital Dönüşüm Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Çavuşoğlu ise sistem tasarımı, dijital stratejilerin belirlenmesi ve eğitim araştırmaları gibi konuları yakından takip ettiklerini, bölgedeki çeşitli kurum ve kuruluşların dijitalleşme sürecine destek verdiklerini diğer taraftan yapay zekâ uygulamalarının sağlıkta ve diğer alanlarda kullanımına yönelik spesifik çalışmaların devam ettiğini aktardı.