Harran Üniversitesi Rektörü Birimimizi Ziyaret Etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar ve çeşitli birim yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisini ziyaret etti.

Konuğu Rektör Mehmet Sabri Çelik ve yönetimine Atatürk Üniversitesinin yakın zamanda kurulan birimlerini gezdiren Rektör Çomaklı, çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında kurulan Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisini ziyaret eden Çelik, Atatürk Üniversitesinin örmek alınacak çalışmalara imza attığını söyledi.

Harran Üniversitesinde gerçekleştirilmesi planlanan plan ve projelerde, Atatürk Üniversitesinin rol model alınacağını belirten Rektör Çelik, üniversite bünyesinde hayata geçirilecek yeni birimlere Atatürk Üniversitesi modelinin entegre edileceğini söyledi.