Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Atatürk Üniversitesi Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisini Ziyaret Etti

Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi görevini yürüten Şeref Malkoç, Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda, “Geçmişten Günümüze Türkiye” konulu konferans düzenledi. Konferansın açılış konuşmasında söz alan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Türkiye’nin 2023-2073 vizyonu ve hedefleri doğrultusunda tamamen millî ve yerli büyüme hususunda, tüm kaynakları en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Rektör Çomaklı, güçlü işbirlikleri ile tüm birimleri aktif hale getirdiklerini ve üniversite yönetimi olarak Erzurum’un ve ülkemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı yapacak projeleri, Güçlü Türkiye sevdası yolunda kullanacaklarını söyledi.

Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi

Atatürk Üniversitesi Kampüsü – Rektörlük / 25240

ATABAUM © 2023 Tüm Hakları Saklıdır.