Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ (TUSAŞ) Ar-Ge ve Prototip Operasyonları Başkanı Birimimizi Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi ve ErzurumTeknik Üniversitesi tarafından 25-27 Aralık tarihleri arasında düzenlenen TürkHavacılık ve Uzay Sanayi Ar-Ge Günlerine katılmak üzere Erzurum’a gelen TürkHavacılık ve Uzay Sanayi AŞ (TUSAŞ) Ar-Ge ve Prototip Operasyonları BaşkanıProf. Dr. Fahrettin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Dijital Dönüşüm veYazılım Ofisi’ni ziyaret etti.Programın ilk gününde Erzurum TeknikÜniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde başlanan Türk Havacılık ve UzaySanayi Ar-Ge Günleri programına konuşmacı olarak katılan TUSAŞ Ar-Ge vePrototip Operasyonları Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, burada TUSAŞ’ınfaaliyetleri, Ar-Ge ve Millileştirme konularında katılımcılara bilgi verdi.Programın ikinci gününde AtatürkÜniversitesi Ata Teknokent’te; Öğrenci Takımları Sergisi ile TUSAŞÜniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetleri ve TUSAŞ İnovasyon faaliyetlerihakkında konferanslar düzenlendi. İkinci gün programı TUSAŞ heyetinin DAYTAM veYÜTAM gezisiyle son buldu.